Welt der Freizeit 2020

Tweede editie internationale Beleving vakbeurs & Congres ‘Het leukste dagje uit over de grens’

Op 7 en 8 oktober 2020 wordt de Welt der Freizeit (German Leisure Exhibition), samen met het Congres ‘Het leukste dagje uit over de grens’, voor de tweede keer georganiseerd. De leisurebeurs van Duitsland, die plaatsvindt op een unieke locatie. Het beurs- en congrescentrum Messe Kalkar zal twee dagen lang in het teken staan van alles wat met leisure te maken heeft. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten. 

Over Welt der Freizeit

De Welt der Freizeit is als nieuwe internationale vakbeurs onderscheidend door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, zoals virtual reality. De beurs trekt bezoekers uit het brede veld van de leisuresector, maar ook voor partijen uit de zorg- en retailsector, gemeenten en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben. De hoofdpijler is attracties, met als subonderwerpen spelen, slapen en zwemrecreatie. Verder worden belevingen, trends, innovaties en zonnige vooruitzichten op de gehele branche voor u gepresenteerd op 7 en 8 oktober.

Het leukste dagje uit over de grens

Tijdens de beurs zal ook de tweede editie van het Congres ‘Het leukste dagje uit over de grens’ gehouden worden. Het Congres is tot stand gekomen door een samenwerking met Messe Kalkar en PleisureworldNRIT.

Netwerken en overnachten

Naast de vele producten en diensten is er volop gelegenheid tot netwerken en deelname aan leisureactiviteiten tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, het grootschalige en indrukwekkende hotelcomplex biedt u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een zorgeloze overnachting.

Zorg dat u erbij bent, de Welt der Freizeit (German Leisure Exhibition) en het Congres mag u niet missen! Meld u hier aan als bezoeker of exposant.