Bezoek de German Leisure Exhibition!

Op 7 en 8 oktober 2020 wordt de Welt Der Freizeit (German Leisure Exhibition) voor de tweede keer georganiseerd. De leisurebeurs van Duitsland, die plaatsvindt op een unieke locatie. Het beurs- en congrescentrum Messe Kalkar zal twee dagen lang in het teken staan van alles wat met leisure te maken heeft. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten. Dit unieke en brede aanbod zal bezoekers informeren en doen verrassen.

De Welt Der Freizeit zal zich als nieuwe internationale vakbeurs onderscheiden door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, zoals virtual reality. Beleef zelf wat uw gasten ook kunnen beleven en laat u inspireren door de nieuwste concepten. De beurs zal bezoekers uit het brede veld van de leisuresector trekken, maar ook voor partijen uit de zorg- en retailsector, gemeenten en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben.

Ontdekken en netwerken

De leisuresector wordt gekenmerkt door een enorme dynamiek en de noodzaak tot het continue verrassen van haar gasten. Oriëntatie op de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten is voor elke partij die actief is in deze sector essentieel; vernieuwing betekent vooruitgang. Verschillende segmenten op recreatiegebied zullen tijdens de Welt Der Freizeit worden belicht. De hoofdpijler is attracties, met als subonderwerpen spelen, slapen en zwemrecreatie. Verder worden belevingen, trends, innovaties en zonnige vooruitzichten op de gehele branche voor u gepresenteerd op 7 en 8 oktober.

Naast de vele producten en diensten is er volop gelegenheid tot netwerken en deelname aan leisureactiviteiten tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, het grootschalige en indrukwekkende hotelcomplex biedt u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een zorgeloze overnachting.

Zorg dat u erbij bent, de Welt Der Freizeit (German Leisure Exhibition) mag u niet missen!

Meer informatie en boekingen? Neem contact op via info@weltderfreizeit.nl.