Bezoek de German Leisure Exhibition!

De leisuresector wordt gekenmerkt door een enorme dynamiek en de noodzaak tot het continue verrassen van haar gasten. Oriëntatie op de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten is voor elke partij die actief is in deze sector essentieel. Geen vernieuwing betekent achteruitgang. De recreatie leeft en is te zien, te horen en te voelen tijdens Welt der Freizeit 2019: Een nieuwe beleving vakbeurs met een internationaal karakter!  

Op 10 en 11 september 2019 wordt voor de eerste keer de German Leisure Exhibition georganiseerd op de Welt der Freizeit: De grootste leisure beurs van Duitsland, die plaatsvindt op een unieke locatie. Het attractiepark Wunderland Kalkar staat twee dagen lang in het teken van alles wat met leisure te maken heeft. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten. Een uniek en breed aanbod zal bezoekers informeren en verrassen. German Leisure Exhibition zal zich onderscheiden op de beurs door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, onder andere virtual reality in het themapark van ruim 55ha groot. Beleef zelf wat uw gasten ook kunnen beleven! Laat u inspireren door de nieuwste concepten. De beurs zal bezoekers uit het brede veld van de leisuresector trekken, maar ook voor partijen uit de zorgsector, retail en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben.

Naast de vele producten en diensten, is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, de grootschalige en moderne hotelfaciliteiten bieden u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een overnachting.

Zorg dat u erbij bent: De German Leisure Exhbition  – een beurs die u niet mag missen!

Meer informatie en boekingen? Neem contact op via info@weltderfreizeit.nl.