Uw deur naar de recreatiebranche

Duitsland is de op vier na grootste economie ter wereld. Ondanks de huidige (/recente) crisisjaren staat deze economie bekend als solide en betrouwbaar. Ondernemerschap in Duitsland is daarom, voor diegenen die hier nog niet actief zijn, sterk aan te raden. Echter, liever vandaag dan morgen gaat hier niet op – veel meer gaat het erom te investeren in de lange termijn. De Welt der Freizeit volgt precies dat principe en maakt het volgende mogelijk:

  • Uitbreiden van netwerken met nieuwe, potentiële zakenpartners;
  • Het onderhouden en intensieveren van bestaande contacten;
  • Een toename in naamsbekendheid;
  • Intensieve persoonlijke relaties (in plaats van een onpersoonlijke, koude acquisitie)

De belangrijkste focus van de Germain Leisure Exhibition & Welt der Freizeit is attractie voor de segmenten spelen, slapen en zwemmen. Messe Kalkar is een grensoverschrijdend succesvol beurscentrum met toereikend oppervlak – op maat in te zetten voor uw doelen (HanseHal Kalkar met 6.000 m²/HanseHal Grieth met 2.600 m²). Als exposant heeft u bij ons altijd een goede stand, of het nu uw eigen stand betreft of eentje volgens ons unieke all-inclusive principe.

Een stand op de Welt der Freizeit biedt u de gelegenheid uw netwerk uit te breiden met vakprofessionals, die ook voor uw klanten relevant zijn. Het merendeel van de bezoekers is beslisser – dus u bereikt direct de ‘juiste’ personen. Importeurs, leveranciers en dienstverleners die in en voor de recreatiebranche werken ontmoeten elkaar hier. ONZE beurs is daarom UW deur tot de recreatiebranche!

Voor exposanten en beursorganisatoren hebben wij uiteraard altijd een luisterend oor en beantwoorden we graag alle vragen. Geïnteresseerde exposanten kunnen telefonisch (+49 (0)2824 910 155) of via e-mail (info@weltderfreizeit.de) contact opnemen met beursmanager Reinier Kuper.