Welt der Freizeit op 7 en 8 oktober 2020

Welt der Freizeit 2020 – Hier komt leisure tot leven! Maak u klaar om recreatie in de meest onderscheidende vormen te zien, horen en voelen! Wie onderdeel uitmaakt van de recreatiebranche doet er absoluut goed aan zich in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar te laten zien en daar contacten te leggen.

De Welt der Freizeit biedt u de mogelijk in een aangename en ongedwongen atmosfeer met uw doelgroep in gesprek te komen. En doordat Messe Kalkar zich slechts op een steenworp afstand van de grens in Duitsland bevindt, bereikt u hier niet alleen regionale ondernemingen, maar ook bezoekers en geïnteresseerden uit Nederland, België en Luxemburg. Verheug u dus op compleet nieuwe perspectieven!

Er wachten u talrijke in- en outdoor presentaties en demonstraties over actuele trends! 

Openingstijden
Woensdag 7 oktober 2020 – 11:00 tot 18:00 uur
Donderdag 8 oktober 2020 – 11:00 tot 17:00 uur

Voor alle vragen rondom de vakbeurs Welt der Freizeit kunt u contact opnemen met Reinier Kuper via +49 2824 910 155 of via info@weltderfreizeit.de.