Welt der Freizeit op 10 en 11 september 2019

Welt der Freizeit 2019 – Hier komt leisure tot leven! Maak u klaar om recreatie in de meest onderscheidende vormen te zien, horen en voelen! Wie onderdeel uitmaakt van de recreatiebranche doet er absoluut goed aan zich in beurs- en congrescentrum Messe Kalkar te laten zien en daar contacten te leggen.

De Welt der Freizeit biedt u de mogelijk in een aangename en ongedwongen atmosfeer met uw doelgroep in gesprek te komen. En doordat Messe Kalkar zich slechts op een steenworp afstand van de grens in Duitsland bevindt, bereikt u hier niet alleen regionale ondernemingen, maar ook bezoekers en geïnteresseerden uit Nederland, België en Luxemburg. Verheug u dus op compleet nieuwe perspectieven!

Er wachten u talrijke in- en outdoor presentaties en demonstraties over actuele trends! 

Openingstijden
Dinsdag 10 september 2019 – 11:00 tot 19:00 uur
Woensdag 11 september 2019 – 11:00 tot 19:00 uur

Voor alle vragen rondom de vakbeurs Welt der Freizeit kunt u contact opnemen met Reinier Kuper via +49 2824 910 155 of via info@weltderfreizeit.de.